Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru Odjel za zdravstvene studije
Citirajte ovaj rad
Mitrović, V. (2020). SPECIFIČNOSTI PREHRANE KOD ALERGIJA I INTOLERACIJA NA HRANU (Završni rad). Vukovar: Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:531740
Mitrović, Vita. "SPECIFIČNOSTI PREHRANE KOD ALERGIJA I INTOLERACIJA NA HRANU." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:531740
Mitrović, Vita. "SPECIFIČNOSTI PREHRANE KOD ALERGIJA I INTOLERACIJA NA HRANU." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:531740
Mitrović, V. (2020). 'SPECIFIČNOSTI PREHRANE KOD ALERGIJA I INTOLERACIJA NA HRANU', Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:531740
Mitrović V. SPECIFIČNOSTI PREHRANE KOD ALERGIJA I INTOLERACIJA NA HRANU [Završni rad]. Vukovar: Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru; 2020 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:531740
V. Mitrović, "SPECIFIČNOSTI PREHRANE KOD ALERGIJA I INTOLERACIJA NA HRANU", Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Vukovar, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:531740