završni rad
SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU

Amna Đipalo (2017)
Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru
Odjel za zdravstvene studije
Citirajte ovaj rad...

Đipalo, A. (2017). SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139

Đipalo, Amna. "SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139

Đipalo, Amna. "SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139

Đipalo, A. (2017). 'SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU', Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, citirano: 22.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139

Đipalo A. SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU [Završni rad]. Vukovar: Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru; 2017 [pristupljeno 22.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139

A. Đipalo, "SPECIFIČNOSTI PREHRANE I ZNAČAJ FIZIOTHERAPEUTA U OSOBA S PARKINSONOVOM BOLEŠĆU", Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Vukovar, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:775139