Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru Poslovni odjel
Citirajte ovaj rad
Biberović, E. (2021). ČOKOLADA I SRODNI PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE (Završni rad). Vukovar: Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:353619
Biberović, Ema. "ČOKOLADA I SRODNI PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:353619
Biberović, Ema. "ČOKOLADA I SRODNI PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE." Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:353619
Biberović, E. (2021). 'ČOKOLADA I SRODNI PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE', Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, citirano: 21.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:353619
Biberović E. ČOKOLADA I SRODNI PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE [Završni rad]. Vukovar: Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru; 2021 [pristupljeno 21.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:353619
E. Biberović, "ČOKOLADA I SRODNI PROIZVODI KAO TRGOVAČKA ROBA - VRSTE, UVJETI ČUVANJA I PRODAJE", Završni rad, Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Vukovar, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:150:353619